nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Cinquanta cotxes exigiren per tota l'Illa la fi de la violència domèstica

El Lobby de Dones organitzà una colorista i sonora caravana

Prop de 50 cotxes participaren a la manifestació.

25-12-2016 | TERESA AYUGA.
Prop de cinquanta cotxes i motos participaren ahir a la Caravana contra la Violència Domèstica que organitzà el Lobby de Dones de Mallorca. Els actes començaren ben prest i abans de les deu del matí ja hi havia vehicles al port de Palma, on estaven citats els participants, i a poc a poc es va omplir de dones, homes (molt pocs), i un bon grapat de nins i nines que gaudien de guarnir els cotxes amb flors i cartells indicatius del Dia Internacional de la Dona.

El secretari general del Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament de les Illes (Stei), Pere Polo, i el regidor del PSM a l'Ajuntament de Palma, Cecili Buele, varen donar suport als participants abans de sortir.

La caravana va enfilar cap al passeig marítim i l'autopista fins arribar a Algaida. Després va passar per Montuïri i Vilafranca, on es varen aturar per dinar. El recorregut va visitar també els municipis de Petra, Ariany, Santa Margalida, Muro, Can Picafort, Alcúdia, Inca, Binissalem, Consell, Santa Maria i Marratxí, on es va dissoldre en arribar a la Fira de Fang.

Una representació del Lobby de Dones va saludar les autoritats dels ajuntaments d'Algaida, Alcúdia i Santa Maria i varen llegir un manifest reivindicatiu contra la violència domèstica. Pel Lobby, les autoritats, els representants dels ciutadans, la Policia i els jutges han començat a prendre consciència d'aquest problema durant el darrer any, però manquen solucions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris