cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Roig rebutja «la ciutat de les pedres creada pel govern municipal del PP»

El socialista parlà de joventut i polítiques socials amb els militants

Les polítiques socials, sanitat i educació són les fites que els membres del partit socialista de Palma s'han marcat dins la seva línia d'actuació electoral. «Perquè nosaltres creim en la ciutat de les persones proposem un avantprojecte electoral centrat en el ciutadà i no en les pedres; primer són les persones i després les infraestructures i el ciment», declarà el candidat a batlia pel PSIB-PSOE, Antoni Roig.

«L'equip de govern municipal del PP ha oblidat aquest punt i sembla com si deixàs de banda els interessos dels palmesans. Precisament per contraposar aquesta idea de la ciutat de les pedres "continuà el Roig", el nostre grup aposta per potenciar una política social a través per exemple, de la creació d'una Unitat Bàsica d'Assistència Social per cada 15 mil habitants».

L'aspirant a batle insistí, durant la reunió mantinguda ahir amb una cinquantena de militants i simpatitzants socialistes, en la necessitat de «canalitzar els recursos municipals» per agilitar i descentralitzar aquests serveis, doncs «és inconcebible que hi hagi un sola coa per atendre persones de la tercera edat». Roig també va fer una especial crítica a la burocràcia de l'Ajuntament i comentà que calia simplificar-li tot els tràmits que es fan des de l'Ajuntament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris