cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
23°

Bauçà dóna pas a Sansó per encapçalar la llista del PSM als pròxims comicis

L'actual regidor de Cultura i tinent de batle de l'Ajuntament de Vilafranca, Jaume Sansó, encapçalarà la candidatura pel PSM-Nacionalistes de Mallorca a la batlia.

Ahir, en el tanscurs d'un acte íntim, els nacionalistes feren oficial la nova candidatura de Sansó després que l'actual batle, Joan Bauçà, fes pública la seva renúncia a continuar al capdavant.

Després de vuit anys encapçalant la corporació municipal, Bauçà ha decidit retirar la seva candidatura per donar lloc a noves persones i iniciatives.

«La cadira no és nostra, sols ens la deixen per alguns anys, i després de tot aquest temps ja és hora de partir, hem d'evitar posicionar-nos massa i agafar-li massa estima», afirmà el batle.

La renúncia de Bauçà a continuar al capdavant de la llista obeeix a una convicció pròpia i ahir es va mostrar molt satisfet davant la nova candidatura que presenta el seu partit. Tot i això, sembla que continuarà ocupant un lloc destacat a la llista que presentaran els nacionalistes.

La candidatura de Jaume Sansó es planteja com una continuïtat de la tasca duta a terme fins ara per l'actual batle.
Sansó, de 40 anys d'edat, és regidor de l'Ajuntament des de fa 12 anys i sempre s'ha mantingut fidel als ensenyaments de Bauçà i al partit nacionalista.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris