cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 29°
35°

Amador critica que la Comunitat hagi de posar doblers per fer l'hospital

L'exministra socialista de Sanitat, Àngeles Amador, ha criticat amb duresa el fet que el Govern balear hagi de posar doblers per pagar el futur hospital comarcal quan ni tan sols té les competències en matèria sanitària.

Amador troba que és el Govern central el que hauria de pagar el futur centre, la construcció del qual considera que encara és molt llunyana i més tenint en compte que l'Estat només hi ha destinat una ridícula partida de 50 milions per fer el projecte.

Tot i que Amador creu que l'hospital d'Inca és molt necessari afirma que el nou centre no hauria d'implicar una reducció de llits al Palma II, tot tenint en compte el dèficit en sanitat que pateixen les Illes. D'altra banda, va deixar ben clara la seva total oposició i la del PSOE a un model de gestió privada com el que vol imposar el Partit Popular.

Per la seva banda, Francina Armengol, a més de criticar amb duresa la gestió feta a Inca pel Partit Popular, va defensar una sèrie de mesures per equiparar la participació de la dona en el món de la política i en la societat en general.

Així, reclamà l'eliminació de les discriminacions sexuals en el treball i la major implicació de l'home en la vida domèstica.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris