cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

Empresaris i hotelers es mostren afins a la candidatura d'Adrover

El sector que fa costat al batle lamenta la renúncia del regidor Amengual

Un grup d'empresaris i hotelers de les zones costaneres del terme de Santanyí ja han ofert el seu suport a la candidatura independent que vol tirar endavant el batle, Cosme Adrover, cada cop més lluny del PP.

Aquest fet, a més de ser reconegut pel batle, fou corroborat pel secretari d'organització del Partit Popular, Salvador Escales, alhora també president de l'associació hotelera de cala Figuera i cala Santanyí.

Aquesta associació reunieix a més de 35 hotelers d'aquests nuclis.
Pel que fa a l'associació hotelera de Cala d'Or, la principal zona costanera del municipi, Escales afirmà no haver mantingut cap conversa amb el seu president, Maties Barceló. Des d'aquest diari també fou del tot impossible contactar amb ell.

No obstant això, sembla que hi ha alguns socis que també han mostrat la seva predisposició a donar el seu suport a l'actual batle.
Pel que fa als empresaris, són persones que es mantenen afins al batle d'anys ençà.
D'altra banda, ahir el secretari d'organització local del partit, també afirmà que havia parlat amb els regidors Joan Serra i Joan Roig, afins al sector renocador de Miquel Vidal, per tal d'esbrinar si tenien intenció de renunciar als seus càrrecs. Ambdós regidors manifestaren que «de moment no hi ha res decidit».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris