cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

L'Alqueria Blanca diu un «no rotund» a la urbanització i camp de golf des Pujol

Els veïns ahir es concentraren per donar a conèixer la seva opinió a la Sala

Una curiablanquera posa un llaç verd a la piràmide del referèndum.

23-12-2016
Els veïns de l'Alqueria Blanca digueren ahir un «no rotund» a la construcció de la urbanitació i camp de golf des Pujol.
Poc abans de la vesprada, més d'un centenar de persones es concentraren a la plaça de l'Alqueria Blanca per exposar aquesta opinió majoritària sobre el projecte urbanístic que és a punt d'aprovar-se. No obstant això, l'acte reivincatiu no era més que la cloenda de quatre dies de debat entre els veïns de la localitat.

La iniciativa d'aquesta discussió partí d'un grup de quatre joves que veuen com els polítics duen endavant decisions sense que els veïns hi diguin la seva. Cansats d'això, prengueren la davantera i des del començament de la setmana promogueren un referèndum simbòlic entre els veïns.

Així fou com començaren a repartir sobres on, a més d'informació del projecte, incloïen dues vetes. Una de color grana, per als que estaven a favor de la urbanització, i una altra de verda per als que volien preservar es Pujol. La gran majoria no dubtà, i al final es comptaren 450 vetes verdes i 16 de granes. Aquest recompte queda palès a les tres torres de prop de dos metres d'alçada que s'instal·laren enmig de la plaça per donar a conèixer el que el poble desitja. I, quan tot ja estava preparat començà l'acte reivindicatiu. Els xeremiers i alguns músics començaren a entonar cançons de la terra. Per ells s'improvisà un escenari que era presidit per una pancarta amb la llegenda: «Urbanització i golf des Pujol. Opina?». Al costat seu, una altra convidava a reflexionar demanant: «Què els deixarem als nostres fills...».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris