lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 16°
18°

Avui conclou la fira Didàctica 99, amb èxit d'expositors i de públic assistent

Els organitzadors mostren satisfacció pels resultats d'aquesta segona edició

Avui conclou al recinte firal de Palma Didàctica 99, la segona Mostra d'Educació, Formació i Recursos Didàctics, organitzada pel Govern balear, Fires i Congressos i Sa Nostra.

En aquesta edició "dita «consolidada» pel conseller d'Educació, Manel Ferrer, i pel director de Fires i Congressos, Domingo Ferrari" s'ha duplicat el nombre de firmes expositores, fins arribar a la xifra de 116, dotze de les quals són de l'estranger (Regne Unit, França, Estats Units, Alemanya i Bèlgica).

L'objectiu de la fira és posar a l'abast de la comunitat educativa els recursos de formació didàctics, alhora que constituir un fòrum en què els professionals de l'educació puguin posar en comú les seves experiències i conèixer les darreres novetats en el camp de la docència. Entre els actes programats per a la jornada d'avui, dia de la cloenda, destaca la conferència "a les 17.30 hores" de Josefina Tur, coordinadora de l'Observatori Ocupacional de l'Inem, qui farà una exposició de les sortides professionals dels cicles formatius, amb una prospectiva del mercat laboral i un estudi de l'ocupació. Seguirà aquest acte, a la sala D, una taula rodona sobre les possibilitats d'inserció laboral dels joves. Un altre acte destacat en el programa d'avui és l'exposició de nous sistemes per a l'ensenyament de la informàtica a l'Ensenyament Secundari Obligatori, a càrrec de Joan Riera Pol i de Vicente Meléndez.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris