cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

Un piròman cala foc a 19 contenidors de fems en els carrers de Palma

La Policia creu que l'autor ho fa per divertir-se, però també podria ser un pertorbat

La Policia Local de Palma i el Cos Nacional de Policia estan investigant els incendis que es produïren durant la matinada i la nit del dijous, que calcinaren un total de denou contenidors de fems. Se sospita que l'autoria dels fets correspon a un jove o a un grup, que ho fan com una entremaliadura, però així i tot no es descarta la possibilitat que els incendis hagin estat provocats per algun pertorbat mental.

El primer avís al cos de Bombers va tenir lloc sobre les 21.45 hores de despús-ahir, i el darrer va ser sobre les 23.00 hores. El balanç de la nit va ser de 10 contenidors total o parcialment destruïts però, en qualsevol dels casos, aquests quedaren inservibles.

Les zones afectades van des de Magisteri fins a General Riera, passant pel Camp Redó i la carretera de Sóller. Els Bombers han quasi descartat per complet la possibilitat que el piròman o piròmans hagin emprat benzina o qualsevol altre líquid inflamable, i la hipòtesi que agafa més força és que es varen encendre els fems emprant mistos.

L'any passat varen ser detinguts dos joves per accions com les de dijous, que varen ser considerades com a actes vandàlics. També es va arrestar un home gran, que sembla que estava obsessionat pel foc, però cap d'ells no són sospitosos. El fet més perillós d'aquestes accions és que els empleats d'Emaya no s'adonin que s'està declarant un incendi dins el contenidor i carreguin el recipient al camió com fan sempre. Aleshores podria produir-se un sinistre de majors dimensions, i infinitament més tràgiques.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris