nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

El PP retirà el pressupost per no quedar tot sol

Miquel Ramis acceptà que els milions del conveni d'Alcanada havien d'haver anat a ple

El PP d'Alcúdia es va veure obligat a retirar de l'ordre del dia de la sessió plenària de dijous a la nit el pressupost de 1999 perquè no comptava amb el suport de l'únic regidor d'UM, Miquel Ferrer, que encara presideix certes àrees de govern.

«Estam disposats a arribar a un acord i per això hem demanat correccions, encara que aprovar els pressupost al PP no sigui el més rendible de cara a les properes eleccions», sentencià el regidor d'UM, eludint entrar en detall. Durant el ple, però, Ferrer no va donar cap mena d'explicació, sí que ho va fer el PP a instàncies dels socialistes. El batle, Miquel Ramis, atribuí la decisió de retirar aquest punt de l'ordre del dia a la manca de temps per estudiar certes partides. Va ser llavors quan el portaveu socialista, Antoni Alemany, recriminà al govern popular que dins els pressuposts que es retiraren hi havia contemplat el primer pagament del polèmic conveni que signà el regidor Tolo Rebassa amb el promotor d'Alcanada.

I, encara que en un principi, el batle Miquel Ramis insistí a afirmar que «el conveni d'Alcanada ja preveia la possibilitat de permutar l'aprofitament mig de sòl urbanitzable amb altres espècies», després reconegué que «la quantitat ha de passar per ple». Fa uns mesos, el PSOE denuncià que el primer tinent de batle, Tolo Rebassa, havia signat en nom de l'Ajuntament d'Alcúdia l'acord que fixa la quantia de la permuta, 70 milions de pessetes. Uns dies després, el mateix batle reconegué que la promotora ja havia fet el primer pagament a l'Ajuntament, 20 milions de pessetes. Això sense que la quantitat del conveni quedàs fixada per ple, només comptant amb el vistiplau del regidor Rebassa. Ara Ramis s'ha compromès a dur el conveni a ple, encara que la quantitat ja està fixada, com bé li va recordar el socialista Antoni Alemany.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris