cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Crespí assegura a Antich que no és partidari de les quotes a les llistes

El secretari general i el candidat del PSIB es reuniren per acostar posicions

Andreu Crespí, secretari general del PSIB-PSOE, no és partidari de la utilització de quotes per «sectors» en l'elaboració de les candidatures per a les eleccions autonòmiques. Així ho manifestà al candidat socialista a la presidència del Govern, Francesc Antich, en el transcurs d'una reunió que mantingueren ahir i durant la qual Antich li explicà quins eren els seus criteris per confeccionar les llistes.

D'altra banda, Antich manifestà al secretari general del PSIB que no pensava marginar cap «sensibilitat» en la confecció de candidatures. Durant la trobada es posà de manifest que no hi havia interès, llevat d'una minoria, d'entorpir un procés que Antich vol tancar com més aviat millor. Andreu Crespí assegurà a Antich que no havia participat en una reunió del sector crític que tingué lloc fa pocs dies.

Els criteris que Francesc Antic vol fer servir per determinar els aspirants socialistes a ocupar un escó en la propera legislatura són: respectar la quota del 40%-60% de presència masculina i femenina; bona representació de les diverses comarques; incorporació de persones especialment capacitades per ocupar-se de temàtiques, com ordenació del terriori, de gran importància per als socialistes; perfil executiu per als que s'hagin de quedar als consells insulars; i bona presència de joves.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris