cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

El conseller Ferrer acusa el batle Matas de mentir i manipular les APA

El conseller d'Educació, Manuel Ferrer, va qualificar de «vergonyoses i lamentables» les crítiques públiques formulades pel batle de Sineu, Andreu Matas, contra el Govern balear, que acusa de posar traves al finançament del nou institut comarcal. Ferrer va desqualificar l'actuació del batle i el va acusar d'intentar enredar i manipular els pares faltant a la veritat en els seus arguments.

L'institut es va començar a construir amb doblers municipals tal com fixava el conveni que es va signar amb el Ministeri d'Educació en el seu moment. Aquest és l'argument que usa Ferrer per rebutjar qualsevol responsabilitat directa del Govern balear en el fet que l'Ajuntament ara no disposi de doblers per acabar de pagar-lo. En aquest sentit recorda que «el batle va adquirir el compromís d'avançar els doblers per a l'institut. En aquell moment Matas ja devia ser conscient que no podria complir amb la seva obligació. Per aquest motiu em pareix increïble que ara doni les culpes als altres en lloc de reconèixer el seu error».

Ferrer va explicar que, «en cap de les primeres dues cartes oficials remeses pel consistori a la Conselleria es demanava de forma explícita la subrogació del conveni i l'únic que es manifestava era que l'Ajuntament no posaria cap inconvenient perquè es fes la subrogació». En aquest sentit Ferrer va reclamar més seriositat a la Sala explicant que «els tràmits entre diferents administracions no es poden fer de qualsevol manera».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris