cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

El Consell Escolar vol llevar places del nou centre per no massificar-lo

Els pares proposen reduir-ne la capacitat per evitar problemes socials

El Consell Escolar Municipal acordà ahir demanar a la Conselleria d'Educació que la nova escola que es farà a Alcúdia només tengui dues vies, això és dues classes de cada curs, per solucionar així problemes de massificacions d'al·lots en un mateix centre escolar.

Els pares i professors són conscients que demanant a Educació que només faci dues vies en lloc de les tres previstes quedaran molts d'al·lots defora, però els espanta més els problemes socials que degeneren de la massificació d'escolars en una mateix centre. Per això, ahir, la presidenta del Consell Escolar Municipal, Carmen Garzón, explicà que la solució a la falta de places que derivarà de la construcció d'un centre de només dues vies passa per la construcció d'una altra escola. Garzón, però, va voler deixar clar que l'acord adoptat pel Consell Escolar Municipal no és vinculant per a la Conselleria d'Educació del Govern balear.

Els problemes de massificació que pateix l'institut de Secundària d'Alcúdia també els varen exposar en el Consell Escolar i d'aquí derivà una segona proposta que es farà extensible a l'Ajuntament: transformar la zona verda que hi ha devora el centre en un pati per poder tenir més controlats els al·lots durant l'esplai.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris