nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

José Sanz Català, cervell de Cotesa, canviava de pis per no ser detingut

Sortia només al vespre, indocumentat, però la Policia el seguia

El cervell del robatori milionari a Cotesa feia un mes que havia estat detectat per la Policia de València, però la seva localització no va ser possible fins el dia 18 de febrer, a causa de les mesures de precaució que aquest prenia. Canviava contínuament de pis i només sortia el vespre. La seva obsessió era que ningú no el veiés.

Fonts properes al cas informaren ahir que José Luis Sanz Català estava sent investigat intensament per funcionaris de la Comissaria de Burjassot.

Les mateixes fonts afegiren que Sanz Català, que pertany a la banda dels Coninos, especialitzada en robatoris pel procediment del bertrol, duia més d'un mes a València. Era molt fonedís i canviava contínuament de pis per distreure les Forces de Seguretat. Durant el dia, segons constataren els investigadors, no es deixava veure i només al vespre baixava al carrer i feia una passejada.

El passat dia 18 al dematí, de manera excepcional, va ser vist visitant el barri dels seus pares, a 4 o 5 quilòmetres de València. En tractar-se d'una zona conflictiva, els funcionaris s'abstingueren d'intervenir i seguiren la furgoneta que conduïa Sanz Català, on viatjava també la seva mare. El vehicle va ser interceptat en un hort de Paterna i el presumpte cervell del robatori a Cotesa no es va resistir.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris