cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
15°

Un curtcircuit provoca la mort d'un home de 84 anys a Felanitx

Pere Joan Mayol vivia tot sol i quedà intoxicat quan es va calar foc una estufa

Pere Joan Mayol no va poder fer res per fugir del foc.

23-12-2016 | M.Adrover.
Pere Joan Mayol Gayà, un veí de la localitat de Felanitx que tenia 84 anys, conegut popularment amb el nom de Pere Joan Carretó, va morir ahir a primera hora a conseqüència d'un incendi que es va declarar a ca seva, en el carrer de Miquel Cifre, número 10. L'home vivia tot sol a la planta baixa de l'edifici i que no estava físicament impedit, tot i que tenia problemes per caminar. Pere Joan no tenia família pròxima i unes veïnes s'encarregaven de cuidar-lo.

L'home estava acostumat a tenir l'estufa elèctrica i l'aparell de televisió en funcionament tant si era de dia com de nit. Devers les vuit hores del matí es va declarar l'incendi originat, segons els experts, arran d'un curtcircuit causat per l'estufa elèctrica. Se suposa que Pere Joan Mayol era a la sala d'estar, la principal estança de l'habitatge, dormint sobre un sofà habilitat com a llit.

L'home, en assabentar-se del començament del foc, va intentar fugir cap a la porta, però els seus problemes de mobilitat no li varen permetre escapar amb prou rapidesa. Això va provocar que caigués intoxicat pel fum. Després, el foc va arribar al seu cos i el va cremar sense que Pere Joan pogués fer res.

Els veïns varen ser qui descobriren l'incendi i de manera immediata avisaren la Policia Local de Felanitx i els bombers del Consell de Mallorca. Els equips d'auxili varen accedir a l'habitatge amb una clau que va facilitar un resident del carrer i quan entraren es trobaren un escenari desolador. La cambra d'estar s'havia omplit de fum i el cadàver de Pere Joan Carretó estava allargat en terra vora la porta de la sortida al carrer.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris