cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
27°

El nou pavelló cobert rebrà el nom de l'esportista local Margalida Fullana

La Sala aprovà dimarts la proposta presentada per les entitats municipals

El nou pavelló esportiu que es construeix vora la piscina municipal durà el nom de l'esportista llorencina Margalida Fullana. Així ho va decidir per unanimitat el ple del consistori fet dimarts. La decisió es va veure motivada per la petició de diverses entitats locals i veïns que arribaren a recollir fins a 380 signatures a favor que la ciclista apadrinàs aquesta nova infraestructura.

Des de la Sala, el batle, Mateu Puigròs (GISC), mostrà la seva satisfacció envers aquesta determinació i afirmà que «el clam popular així ho va demanar i nosaltres així ho farem. Calia fer honor a l'esportivitat d'aquesta ciclista que du el nom del nostre poble arreu del món».

De fet, la proposta presentada pels veïns a la Sala ja argumentava que «des de sempre els pobles han recompensat els personatges que més han destacat en una determinada activitat, atorgant-los noms de places, carrers, edificis, etcètera». A l'escrit, els veïns també opinaven que si li donen el nom de Marga Fullana al poliesportiu, aquest edifici tindrà més categoria que si rep la denominació de la zona, coneguda com es Moleter.

En conèixer el seu nomenament per apadrinar aquest nou centre esportiu, Fullana es mostrà molt satisfeta i afirmà que «m'ha omplit d'orgull veure tantes persones del meu poble que hagin pensat en mi i la meva carrera esportiva per donar nom al poliesportiu».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris