lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 16°
18°

Els veïns del bastió del Príncep amenacen d'anar als tribunals

Anuncien un possible recurs contra el conveni amb Defensa

Els habitants de les cases militars del baluard del Príncep saben que poden acudir a la llei i preparen la interposició d'un recurs contenciós administratiu contra el conveni, subscrit en data del 13 d'octubre del 1998, entre l'Ajuntament de Palma i el Ministeri de Defensa, en relació als habitatges del baluard i altres propietats ubicades a la ciutat que han de ser expropiades.

Així ho explicava ahir l'advocat de l'Associació de Veïns del baluard del Príncep, Bernat Feliu, que va assegurar que, malgrat que la Comissió de Govern municipal trameti l'expedient, encara no s'ha formalitzat la demanda als jutjats. «Abans "afegí Feliu", cal anunciar el recurs a l'Ajuntament i així ho hem fet. Perquè aquesta és una alternativa legal que s'ha de tenir en compte a l'hora de defensar els interessos, tant humans com crematístics, d'un nombrós col·lectiu de gent com és aquest», va afirmar.

L'advocat insistí que el recurs és una possibilitat que no volen descartar per protegir-se davant qualsevol perjudici que els «efectes del conveni ens ocasioni», per la demolició del quarter d'artilleria de Son Busquets i al d'automobilisme de Son Simonet. No obstant això, l'advocat reiterà que només s'ha procedit a l'anunci del recurs però que «per descomptat, esperam arribar a un acord amb els responsables municipals per tal d'intentar satisfer el major nombre de veïns possible».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris