cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
33°

Escorca paga el peatge del túnel de Sóller als residents de sa Calobra i cala Tuent

Els veïns passen de franc i l'Ajuntament assumeix l'import de les tarifes normals

L'Ajuntament d'Escorca paga el peatge del túnel de Sóller als veïns de sa Calobra i cala Tuent. Des de l'obertura del túnel, ara fa just dos anys, l'Ajuntament d'Escorca, amb Antoni Gómez (PP) com a batle, negocià amb l'empressa concessionària que els descomptes de què gaudeixen els residents de la vall de Sóller (municipis de Sóller i Fornalutx), s'aplicassin igualment als veïns de sa Calobra i cala Tuent, en considerar que també són usuaris potencialment freqüents del túnel i que es veurien perjudicats pel fet d'estar empadronats a Escorca i no a Sóller o Fornalutx. «De fet, passen pel túnel tant com els sollerics i, en aquest sentit, patien un desavantatge injust», afirmà ahir Gómez a Diari de Balears.

La concessionària, que té problemes de rendibilitat en l'explotació i que fins i tot ha interposat un recurs contenciós administratiu contra el Govern per aquesta causa, es negà a aplicar tarifes reduïdes als residents dels dos nuclis d'Escorca. A més, al·legà que aquests hipotètics descomptes en cap moment es preveieren en la concessió.

El batle d'Escorca, Antoni Gómez, declarà a aquest diari que «davant la impossibilitat d'arribar a un acord amb la concessionària, l'Ajuntament prengué la decisió d'assumir el pagament del peatge a aquests veïns, sempre que justificassin un ús particular i no comercial».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris