lluvia moderada
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
18°

Les APA del Pla s'uneixen a la Sala per demanar al Govern que pagui l'institut

El batle Matas qualifica de lamentable l'actuació de la Conselleria d'Educació

Les Associacions de Pares del Pla faran front comú amb l'Ajuntament de Sineu per reclamar al Govern balear que es faci càrrec, d'una vegada per totes, del finançament de l'institut comarcal que ara s'està construint.

Per aconseguir aquest objectiu les APA han demanat una nova entrevista amb el conseller d'Educació, Manuel Ferrer, en la qual també vol que hi sigui present el batle, Andreu Matas. I és que els pares han tornat a insistir que donen un suport absolut a l'actuació duita a terme pel consistori sineuer.

Així es va acordar a la darrera reunió que els representants de la coordinadora d'APA del Pla varen mantenir a Sineu i en la qual va prendre part el batle, a petició dels pares, que volien saber en quina situació es trobava la construcció de l'institut.

Andreu Matas va explicar que l'Ajuntament havia demanat per tres vegades a la Conselleria d'Educació que es fes càrrec del pagament de les obres reconeixent la incapacitat de les arques municipals per fer front a aquestes despeses tot i el conveni signat amb el MEC que fixava que l'Ajuntament havia d'avançar els 321 milions que costa l'obra. Fins al moment l'Ajuntament ha pagat prop de 70 milions de pessetes a l'empresa constructora que ja ha presentat certificacions d'obres per valor d'altres cent milions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris