cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín: 12°
16°

Christopher Skase té dos dies per abandonar l'Estat espanyol

El magnat australià Christopher Skase, que té un termini màxim de 48 hores per abandonar Espanya, segons una ordre d'expulsió dictada pel Ministeri de l'Interior, es troba ingressat en una clínica privada de Palma, recuperant-se d'una recent operació que li va ser practicada a València.

Skase, que té més de 30 acusacions pendents en el seu país per la fallida del seu grup empresarial, Quintex, que deixà deutes de prop de mil milions de dòlars, (150.000 milions de pessetes), va ser sotmès a València a una intervenció quirúrgica relacionada amb l'enfisema pulmonar que pateix des de fa uns anys.

Despús-ahir dematí va ser traslladat a Palma i ingressà a la Policlínica Miramar, segons confirmaren fonts hospitalàries, les mateixes que en un principi havien negat ahir horabaixa que l'empresari australià estigués internat allà.

Avui al migdia el pneumòleg en cap d'aquesta clínica, Felip Nicolau, amb els advocats d'Skase i diversos membres de la seva família explicaran en roda de premsa els detalls d'aquesta operació i l'estat de salut de l'empresari, que està ingressat en una habitació normal de l'esmentada clínica, fora de perill.

Segons han confirmat fonts properes al cas, la intervenció quirúrgica estava programada des de fa diversos mesos, «i és només una coincidència» que s'hagi realitzat només uns dies abans que el Ministeri de l'Interior hagi dictat una ordre d'expulsió contra Skase, pròfug de la Justícia del seu país i que resideix a Mallorca des de 1990.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris