nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

El Círculo Sollerense presentà els actes del seu primer centenari

La Societat Recreativa, Esportiva i Cultural Círculo Sollerense celebra el dia 25 de març el seu primer centenari, i ho farà amb un complet programa d'actes que foren presentats dilluns. A l'acte hi foren presents, a més del president de la societat, Joan Socias, el batle de Sóller, Joan Arbona i Marcel·lí Got, en representació de la Direcció General d'Esports que també ha donat la seva col·laboració.

El programa d'actes, que s'iniciarà el proper dia 14, comptarà amb dues parts, una que es perllongarà fins el 28 de març i una segona pel juliol, ja que inclou actes a l'aire lliure que ara no es poden fer. Socias va esmentar que s'ha volgut fer un programa divers i a l'abast dels més de 700 socis que actualment té l'entitat.

Entre els actes prevists, destaca una cursa popular el proper 14 de març, una taula rodona sobre el «Passat, present i futur de les Societats Recreatives», i durant la qual s'entregarà la insígnia de plata de la societat als 10 socis més antics.

El cap de setmana dels dies 27 i 28 de març tindran lloc els actes centrals de la commemoració i que s'iniciaran amb la inauguració de la IX Exposició Filatèlica de Sóller. Hi haurà una missa pels socis difunts, jocs infantils i altres activitats.

L'acte central consistirà en la presentació del llibre 100 anys del Círculo Sollerense, en el qual figura la completa història de l'entitat recollida per Plàcid Pérez i compta també amb fotografies inèdites. En el mateix acte s'entregarà la insígnia d'Or de l'entitat al president honorari Francesc Arbona Colom.

També es commemorarà el 25 aniversari de la compra de l'actual seu social de l'entitat amb un homenatge a la directiva que en aquell temps, el 1974, dirigia la societat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris