nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

Cosme Adrover romp amb el PP i s'endú sis membres del comitè local

L'executiva regional es decanta per Miquel Vidal com a candidat a la batlia

Cosme Adrover, conscient que els seus dies al PP estan comptats, es mostra disposat a presentar una candidatura independent i amb ell s'enduria sis membres del comitè local. Cada cop està més clar que l'executiva regional es decanta per l'exdirector general de Medi Ambient, Miquel Vidal, com a candidat a la batlia.

D'aquesta manera, quedà de manifest després que el president insular, Jaume Font, qualificàs com «una opció del tot innegociable» la possibilitat de convocar l'assemblea general d'afiliats per decidir entre els dos candidats a batle. Aquesta opció era l'única que estava disposada a negociar el sector afí a Adrover.

Tot i l'observació feta per Font, l'executiva regional no prendrà fins avui horabaixa la darrera decisió envers la crisi.
L'alternativa proposada per l'executiva regional (consensuar una llista entre els dos sectors enfrontats) va ser rebutjada ahir pel sector afí a Adrover després de més de dues hores de reunió. El grup afirma que aquesta opció es traduiria en insalvables dificultats a l'hora d'asseure's plegats amb una crisi oberta. Per altra banda, la possibilitat de convocar l'assemblea d'afiliats fou rebutjada des del primer moment per Miquel Vidal, ja que, segons afirma el sector favorable al batle, «perdria la votació per una àmplia majoria».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris