nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

UM treu d'un calaix un expedient d'infracció d'obra d'un regidor del PP

Durant els tres anys de pacte de govern el document es va perdre

Els pedaços bruts del pacte de govern PP-UM surten a la llum. Després de tres anys i busques, l'equip de govern ha començat a netejar els calaixos d'Urbanisme i, curiosament, hi ha trobat un expedient d'infracció d'un regidor del PP, Joan Poquet, que abans governava amb ells.

La cosa, però, no queda aquí. El batle, Jaume Perelló (UM), ha organitzat tota una sèrie d'interrogatoris, a l'estil policíac, perquè els tècnics de la casa li confirmassin les sospites: que l'expedient el va fer amagar el regidor popular i també director general d'Interior, Joan Pol. Dels tècnics, però, el batle no n'ha tret ni mitja paraula.

El zelador va passar la pilota a l'aparellador, i encara que el batle "com es pot llegir a l'acta de compareixença d'aquest funcionari" reiterà la pregunta de per què «havia ocultat l'expedient a favor d'una persona, que així mateix, era regidor i continua essent-ho», el funcionari va insistir que l'aparellador se n'havia fet càrrec i havia guardar l'expedient, per la qual cosa opina que no ha incorregut en cap responsabilitat. Pel que fa a l'aparellador, aquest assegura que ell tenia l'expedient en el seu despatx i que ho tenia traspaperat, i afirmà que no s'havia adonat que estigués en un calaix i que ningú no li va ordenar que no tramitàs l'expedient, segons consta a l'acta de compareixença.

Malgrat que els interrogatoris hagin quedat en lletra morta, el batle continua afirmant que l'expedient de Joan Poquet «es va guardar dins un calaix durant el 96 perquè degueren coaccionar qualque funcionari».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris