cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

Madrid dóna el vistiplau a la construcció del pavelló cobert

El batle es mostra satisfet del resultat de la visita al MEC

El Consell Superior d'Esports del Ministeri d'Educació i Cultura (MEC) ha donat el vistiplau a la construcció del pavelló cobert a Algaida. Segons va informar el balte d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE), «des de Madrid ens han comunicat que podem ingressar la partida pressupostària corresponent al Consistori que puja a 12.941.564 pessetes al Banc d'Espanya perquè es puguin iniciar les obres».

L'Ajuntament d'Algaida haurà de ratificar els acords de ple que es varen prendre l'any 1991 sobre la sol·licitud del pavelló cobert i traslladar-los al Ministeri. Els doblers s'hauran d'ingressar abans de dia 10 de març perquè es pugui iniciar l'expedient de contractació d'obres que anirà a càrrec del Consell Superior d'Esports del MEC.

Jaume va explicar que «el viatge que vaig fer a Madrid ha resultat molt positiu perquè només amb un mes hem sol·lucionat el que teníem pendent des de fa 8 anys». El batle creu que les obres començaran aquest any i si els tràmits burocràtics es fan amb els terminis prevists, quasi es podria dir que el pavelló cobert estarà acabat o a punt de finalitzar.

El pavelló es construirà al recinte del col·legi públic Pare Pou ja que serà per a ús escolar. El cost serà assumit pel Ministeri d'Educació i Cultura, el Govern balear i l'Ajuntament d'Algaida.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris