cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

El consistori no depura responsabilitats en el suposat tracte de favor del batle

L'informe troba improcedent iniciar el procés, però n'assenyala com a responsable Plomer

Ara per ara, l'Ajuntament de Muro no depurarà responsabilitats en el suposat tracte de favor del batle cap a un familiar seu, denunciat pel PP local, perquè «ja des d'un inici es va produir un error en la tramitació de la baixa del treballador de la Brigada d'Obres».

La polèmica va veure la llum un cop es descobrí que un familiar del batle, Jaume Perelló (UM), que fa feina a la Brigada d'Obres de l'Ajuntament, cobrà durant dos mesos com si estàs de baixa. De fet, ell va estar una temporada de baixa, però dia 21 de juny del 1998 el metge de la Seguretat Social el donà d'alta. Això no obstant, ell continuà sense anar a fer feina i cobrant com si estàs de baixa fins el 28 d'agost del 1998. El PP, a l'hora de denunciar els fets, acusà el batle d'estar assabentat de la situació i de consentir-la. Des d'UM, es va recordar al regidor popular que en el moment de succeir els fets el delegat d'Obres era l'exbatle del PP Onofre Plomer.

Ara, a la proposta de resolució de l'instructor delegat per a la informació prèvia de l'esmentada polèmica, s'apunta que hi va haver un error en la tramitació de la baixa del mencionat treballador perquè «es tramità la baixa per accident no laboral, fet no s'ajusta a la realitat». En el document, que per cert no és signat per ningú, es concreta que «l'informe del metge d'urgència del PAC de Muro que va atendre el treballador dia 14 de maig diu que es va produir una caiguda mentre treballava com a peó de la zona costanera».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris