cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

L'executiva regional tindrà la darrera paraula en la crisi interna del PP

La junta local ha intentat una solució de consens i ni Adrover ni Vidal cedeixen gens

La presidència regional de Partit Popular tindrà la darrera paraula per acabar la crisi interna que pateix el comitè local del partit a Santanyí. En el transcurs del darrer cap de setmana les parts en conflicte s'entrevistaren sense poder arribar a cap acord de consens que permeti tancar la crisi. A l'entrevista que mantingueren Salvador Escales, secretari d'organització de la junta local del PP, i Miquel Vidal, president del comitè local i alhora candidat a batle, tampoc no es tragué res en clar. Malgrat que la reunió es perllongà més de tres hores, l'única conclusió en què ambdós populars estigueren d'acord fou la necessitat d'evitar qualsevol escisió dins el partit. No obstant això, la fórmula per evitar que aquest fet es produeixi no es va poder consensuar. Cap de les dues bandes està diposada a cedir una busca.

Segons informà Miquel Vidal, «malgrat la necessitat d'una solució, jo no puc trair els qui em votaren. Jo també he rebut moltes mostres de suport que m'obliguen a no afluixar». El candidat també explicà que no accedirà a anar com a segon en una llista encapçalada per Adrover i que, a hores d'ara, no l'interessa cap altre càrrec que no sigui el de candidat a batle.

El batle també es mostra ferm en la seva decisió. Tot i que no li agrada partir del PP, ja té confeccionada la major part de la llista independent i es mostra ferm a dur-la endavant.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris