algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 25°
28°

El Parlament balear obrí les portes a la societat civil en la festa de l'Estatut

Nombrosos convidats varen assistir a la seu de la Cambra Autonòmica

El Parlament balear es va omplir ahir en la celebració del Dia de l'Estatut d'Autonomia i no només de polítics, com és habitual, sinó també de representants de tota la vida econòmica i social de les Illes.

A la primera fila davant del president del Parlament, Joan Huguet, es varen situar la delegada del Govern central, Catalina Cirer; el fiscal en cap de l'Audiència, Antonio de Vicente Tutor; el responsable militar de les Illes, el general Tomás Formentín; el cap superior del Cos Nacional de Policia, Eduardo Pérez Extremera, i el de la Guàrdia Civil, Gabriel Márquez.

El batle de Palma, Joan Fageda, no es va perdre l'acte institucional, ni tampoc el titular de Governació, Joan Bauzà. També hi varen assistir el candidat a la batlia pel Grup Municipal Socialista, Antoni Roig, acompanyat d'altres companys de grup. Pau Bellinfante, president d'Afedeco, i Miquel Vicenç, titular del Foment de Turisme, varen ser uns altres convidats, a l'igual que el director provincial de Trànsit, Javier Coromina, i la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Rosa Bueno.

Joan Huguet va tenir una espectadora d'excepció: la seva filla, que va escoltar molt atentament les paraules de son pare. Al final del discurs, li va fer la crítica: «Papà, he comptat dues faltes en el teu discurs», digué mentre es prenia un refresc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris