lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 16°
18°

Arenas diu que la dimissió de Cañellas no preocupa el PP

El secretari general qualifica Matas «d'excel·lent aval» per repetir la majoria absoluta

El secretari general del Partit Popular, Javier Arenas, declarà ahir a Palma que les expectatives de la seva formació a les Balears eren repetir «la majoria suficient» per governar en solitari i assegurà que la «gestió de Matas és un excel·lent aval».

Arenas digué que les manifestacions de Pío García Escudero, coordinador d'organització dels conservadors, en el sentit que el PP podria perdre el Govern balear, havien estat malinterpretades. Segons l'exministre de Treball, el PP afronta la cita del tretze de juny amb «optimisme» i amb l'«aval» de les gestions d'Aznar i de Jaume Matas, que gaudeix de tot el suport del partit.

Arenas era ahir a Palma en una visita llampec, «que té molt de personal». Convidat per Jaume Matas a participar en la Diada de les Balears, el secretari general dels conservadors arribà a les 13 hores a la seu del PP-Balears, on es reuní durant uns minuts amb Jaume Matas, Joan Verger, Joan Fageda, Jaume Font i Maria Salom. Acabada la reunió, a les portes de la seu del PP, se sotmeté a les preguntes dels informadors, abans d'iniciar la tournée pel mercat medieval, que ocupà la major part de la seva estada a Mallorca. L'avió de tornada a Madrid sortia de Palma a les 15 hores.

La dimissió de Gabriel Cañellas com a diputat a la Cambra autonòmica també va ser analitzada per Javier Arenas, que respecta la decisió de l'expresident, li reconeix la dedicació al partit i a les Balears, i que valora el fet que hagués anunciat que romania dins les files conservadores. En aquest sentit, referint-se a la possibilitat que Cañellas fundàs un nou partit, Javier Arenas havia dit abans que en el Partit Popular «no hi ha temor, sinó propostes i una gran il·lusió». També afegí que la gestió de Jaume Matas tenia tot el suport de la direcció del Partit Popular.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris