cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
24°

Els comerciants de la plaça Major no tenen resposta de Cort sobre la reforma

Passen pena que es posi en perill la temporada d'estiu

Els propietaris dels comerços de les galeries de la plaça Major estan actualment pendents que Cort els comuniqui la decisió de quan començaran les obres de reforma. En l'actualitat no saben si serà després de Setmana Santa o passat l'estiu.

De fet, el projecte havia de començar a princip de gener. Poc després, el dia 27 d'aquest mes, es dirigiren a l'equip de govern per obtenir una resposata. Just després, es varen reunir en una assemblea informativa per tal de discutir i solucionar el retard de les obres de reforma d'aquest espai. Segons explicà un dels comerciants de les galeries, situades al subsòl de la plaça, les obres s'haurien d'haver començat el mes de gener per estar finalitzades el març o a principi d'abril, però tot indica que els treballs trigaran encara bastant a posar-se en marxa.

És precisament aquest retard el que indigna els comerciants de la zona, que temen que les obres comencin just el març, tot trencant la temporada d'estiu. «Aquests dies mirarem de trobar una solució i traslladar la nostra preocupació als responsables de les obres per tal d'intentar salvar la campanya d'estiu», informà un comerciant que havia estat president de comerciants de la plaça Major.

El president actual de comerciants, Joan Gómez, coincideix en aquest sentit amb ell i afirmà que «seria bo començar en qüestió de quinze dies, si no, més val deixar-ho per al proper mes de novembre, quan s'acabi la feina de tot l'estiu», afegí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris