algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

El pressupost municipal per a enguany pujarà fins a 134 milions

Amb els vots favorables de l'equip de govern (PP-UM) s'aprovà, al darrer ple, el pressupost municipal per al 99 que puja a 134 milions de pessetes.

Els comptes municipals destaquen per la partida de 56'5 milions que es destina a inversions, dels quals 46 corresponen a les obres del pla Mirall i altres 7 a la redacció de la nova normativa urbanística del municipi.

Tot i la sol·licitud del portaveu del PP, Tomàs Campaner, per tal que el PSM donàs suport als pressuposts, els nacionalistes decidiren abstenir-se a l'hora de la votació i així no donar suport a la proposta presentada per l'equip de govern.

El PSM, en boca del seu portaveu, Gabriel Alomar, manifestà que es tractava d'un pressupost molt alt a causa de les inversions que s'havien de fer, però que el pressupost ordinari era el mateix de sempre i que l'endeutament continuaria, tot i que no es tenia previst demanar cap altre préstec. Alomar exposà a Campaner que el seu grup s'abstindria perquè «hi ha aspectes no gaire clars i que no ens quadren, a més, trobam absurd que l'equip de govern demani consens quan tots sabem com va començar aquesta legislatura».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris