algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El Govern comprarà nous repetidors si no arriba a un acord amb Voltor

L'Executiu aprovà l'adquisició de les reemissores de Menorca i Pitiüses

El portaveu del Govern, Manuel Ferrer, anuncià ahir a Palma que l'Executiu es planteja la compra de repetidors de televisió i ràdio per a l'illa de Mallorca en el cas que l'empresa Voltor no vulgui oferir les seves instal·lacions abans de set dies.

El conseller recordà l'existència del manament parlamentari que obliga l'Executiu a promoure la recepció dels canals de televisió i ràdio que empren la llengua catalana.

Per aquesta raó, el portaveu del Govern assegurà ahir que «si no arribem a un acord amb Voltor en el termini fixat i no es produeix aquesta compra, per comanda del Parlament, haurem de trobar una altra opció»: la compra de repetidors per part de l'Executiu.

Una setmana abans d'aquest anunci, el Govern s'havia adreçat a Voltor per fixar un termini de quinze dies, en els quals haurien de concretar la compra dels aparells que fins ara ha gestionat aquesta companyia, vinculada a la Obra Cultural Balear (OCB). El preu ofert pel Govern era de 40 milions de pessetes. D'altra banda,el Govern de les Illes comprarà els repetidors de ràdio i televisió de Monte Toro a Menorca i Sant Josep, Sant Antoni i Eivissa, segons la decisió aprovada ahir pel Consell Executiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris