muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Cañellas no assisteix a la directiva del PP quatre dies abans del debat de les DOT

Joan Verger reitera que tots els diputats respectaran la disciplina de vot a la Cambra

L'expresident Gabriel Cañellas s'absentà ahir de la junta directiva regional del seu partit, la qual decidí el calendari per al nomenament de candidats a les batlies i la redacció del programa electoral «popular». El polític era ahir «de viatge» en lloc desconegut, quatre dies abans que el Parlament comenci el debat de les Directrius d'Ordenació del Territori (DOT).

Recordem que l'expresident del Govern balear renuncià al seu escó de diputat adduint "entre d'altres raons" la seva disconformitat amb el caire proteccionista d'aquest projecte de llei. Dimarts, el Parlament rebutjarà amb els vots del grup popular les esmenes de devolució que han presentat la resta de formacions.

L'actual president regional del PP, Joan Verger, desestimà ahir la possibilitat que alguns dels diputats populars trenquin la disciplina de vot "una possibilitat oberta pel germà de Gabriel Cañellas, Carlos, a més del diputat i president eivissenc, Marí Calbet. Verger reiterà ahir ser cert que «no es retiraran les DOT» i que tots els diputats respectaran la disciplina de vot, bé que les esmenes parcials plantejades per Marí Calbet hauran de ser acceptades en el futur. El president «popular» negà ahir entendre «què volia dir Carlos Cañellas» en no definir la seva intenció de vot fins dimarts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris