algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Les empreses del Raiguer, disposades a conquerir el mercat xinès

El CDER i la Cambra de Comerç faran l'estudi de mercat a la Xina

Les empreses del Raiguer estan disposades a obrir les portes d'un nou mercat: en aquest cas el xinès. Per això, ara el Consorci per al Desenvolupament Econòmic del Raiguer (CDER) juntament amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació tracten d'organitzar una missió comercial a la Xina, per tal de realitzar una prospecció i detectar les possibilitats comercials que ofereix aquest mercat per als empresaris de les Balears, segons anuncià ahir el mateix conseller de Comerç, Joan Josep Cardona.

Ahir, en el CDER es va comunicar també que dins les activitats programades del programa Ex Raiguer figura l'organització d'una missió comercial inversa del Japó cap a les Balears. És a dir, durant el proper mes de març tenen prevista la visita a les empreses del Raiguer d'empresaris i caps de compra de diferents cadenes empresarials japoneses i també d'un grup de periodistes interessats especialment en el sector calçat i en els productes agroalimentaris transformats.

També durant el mes de març s'obrirà una oficina permanent de promoció i servei dels productes de totes aquelles empreses inscrites al programa Ex Raiguer a Nova York, concretament a un edifici d'oficines del barri de Manhattan. L'empresa encarregada de dur aquesta oficina serà Vella Internacional. Entre els serveis que ofereix s'hi troba l'assistència a fires.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris