muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Ramis veu «interessos bastards» en les crítiques dels propietaris a les DOT

«Surten a quatre mesos de les eleccions i no pretenen la defensa del seu col·lectiu»

El conseller de Medi Ambient, Miquel Ramis, no mostrà ahir cap reserva i no dubtà a atribuir a «interessos polítics bastards» les crítiques de determinats portaveus d'associacions agrícoles i de propietaris de finques contra les directrius d'ordenació territorial (DOT).

Ramis deixà ben clar que «no es poden ficar totes aquestes entitats en el mateix sac. Per una banda, la gran majoria presenta les seves al·legacions i aportacions a les DOT amb una gran correcció. Hem d'assumir i reconèixer que les DOT són millorables i és per això que ens reunim i treballam amb un nombre important de col·lectius amb l'objectiu d'escoltar i donar satisfacció a les demandes que sigui possible. Una altra cosa és l'actitud negativa d'algunes organitzacions i, més concretament, d'alguns dels seus portaveus».

El conseller de Medi Ambient ha observat que «els pronunciaments d'aquestes persones són clarament polítics. Primer diuen que la línia actual del Govern balear restarà vots al PP, llavors que li passarà factura i acaben amenaçant amb tractorades. En definitiva, amb la seva actitud, s'estan posant en el seu lloc. I aquest no és el de defensa dels interessos d'un determinat col·lectiu, sinó uns interessos polítics i bastards que surten quan falten quatre mesos per a les properes eleccions municipals i autonòmiques».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris