algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

El sector renovador del Partit Popular lleva d'enmig el batle Cosme Adrover

El president del comitè local, Miquel Vidal, encapçalarà la llista a les eleccions

El sector renovador del Partit Popular a Santanyí ha fet fora l'actual batle, Cosme Adrover, i presentarà com a candidat a les properes eleccions el president del comitè local, Miquel Vidal, exdirector general de Medi Ambient del Govern.

Adrover, que ahir estava molt afectat pels esdeveniments, analitzarà els propers dies la possibilitat de sortir del PP i presentar una candidatura independent. El batle també es planteja la possibilitat de «deixar-me estimar per algun altre partit, principalment si té possibilitats de guanyar les eleccions». Adrover es va referir a la decisió del comitè electoral com «una punyalada per l'esquena» i es mostrà crític amb alguns que «considerava que eren els meus companys i amics».

Tots aquests esdeveniments es precipitaren dimecres passat a vespre en el transcurs de la reunió del comitè electoral del PP de Santanyí. Encara que no estava previst, davant la predisposició de Miquel Vidal a presentar-se amb una llista de renovació, Adrover va venir a bé a votar no només l'elecció del comitè sinó també el candidat a les properes eleccions. La proposta fou secundada unànimement pels 19 membres del comitè. El resultat ja l'hem dit: Cosme Adrover no encapçala la llista per dos vots. Sols es va produir una abstenció.

Malgrat que la votació de la candidatura es va realitzar amb la unanimitat del comitè, tant el batle com el president insular del partit, Jaume Font, esmentaren que s'havia duit a terme abans que la comissió executiva balear del PP obrís el termini per elegir candidatures a batle. Font i Verger es reuniren ahir vespre per tal d'analitzar la situació. No obstant això, Font afirmà que «en haver-se realitzat la votació amb l'acord de tots els presents, en principi, no és massa probable que es modifiqui el resultat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris