algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Arrestat un alemany per defraudar més de 1.600 milions a la Hisenda del seu país

Peter Ulrich S. va fer desaparèixer a Suïssa els beneficis de la seva empresa editora

Efectius de la Udyco (Unitat de Drogues i Crim Organitzat), en la secció de Delinqüència Internacional del Cos Nacional de Policia, varen detenir ahir dematí Peter Ulrich S., un súbdit alemany natural de Werdahl i de 53 anys, en el luxosíssim xalet que aquest posseïa a Establiments.

Se l'acusa d'haver defraudat 18.874.443 marcs alemanys (prop de 1.600 milions de pessetes) a la Hisenda Pública del seu país, en la delegació de Düsseldorf, mitjançant declaracions falses d'imposts sobre l'ingrés i industrials.

El detingut era propietari d'un grup editorial alemany que publicava revistes, i havia comès l'estafa canviant de manera irregular la seva residència d'Alemanya a Mèxic, sense residir-hi en realitat. Havia realitzat nombroses transferències de beneficis a societats «fantasma» amb domicili a Suïssa, per evadir el capital defraudat. L'home havia estat estafant la Hisenda Pública entre 1986 i 1992.

L'editor havia venut la seva societat a una empresa suïssa l'any 1995 i havia fugit amb els doblers de la venda i amb el capital defraudat a un lloc que era desconegut per les autoritats alemanyes i que finalment ha resultat ser la nostra illa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris