algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Taxistes i veïns ompliren de malestar i protestes el ple de l'Ajuntament

El Govern municipal acceptà reestudiar les propostes de can Maiol i ses Veles

El ple de Cort celebrat ahir en sessió ordinària es caracteritzà un cop més per la múltiple intervenció veïnal i d'associacions, que semblen aprofitar aquests últims mesos "abans de les eleccions" per pressionar l'equip de govern municipal.

També com va succeir en el darrer ple, els passadissos i part de la sala de sessions de l'Ajuntament, adoptaren moviment i una nota de color gràcies al conglomerat de pancartes que els taxistes afiliats a la patronal de la Caeb i les dones professionals d'autotaxi pintaren amb missatges força directes contra el batle de Palma, Joan Fageda, i el regidor de Governació i responsables de circulació vial, Joan Bauzà.

Les dones taxistes informaren després d'intercanviar unes paraules amb Bauzà, que la manifestació del dia 8 continuava en peu perquè «la reinstauració del sistema de torns només afavoreix la Pimem i discrimina el paper de la dona». Els taxistes de la Caeb insisteixen en el fet que «s'ha de pensar en els usuaris i per això cal que el batle reformi la regulació imparcialment».

El Rafal-Vivero, veïns de can Maiol i el veïnat del barri de ses Veles participaren en aquest llarg ple, però sense interès en contingut, ja que els regidors de la corporació se centraren sobretot a debatre les mocions presentades pels grups municipals de l'oposició i que passaren en la seva majoria a comissions informatives. D'entre les propostes cal destacar-ne una, pendent del passat ple i decisiva pels residents dels habitatges de la zona de can Maiol, on hi ha previst ampliar el camí a quatre carrils entre altres obres que implicaran la demolició de les cases baixes del barri.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris