muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Esteve veu «qüestions d'imatge» en el gir al centre del Partit Popular

El convergent, aliat del PSM, pronuncià una conferència convidat per UM

El secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya, Pere Esteve, manifestà ahir a Palma que no creia en el gir al centre del Partit Popular.

Segons Esteve, que ahir era a Palma per pronunciar una conferència convidat per UM però que realitzà una roda de premsa a la seu del PSM, el viatge al centre del Partit Popular respon a una política d'imatge i és difícilment compatible amb la permanència al Govern central de persones com Àlvarez Cascos, Mariscal de Gante i Isabel Tocino. També digué que el rellançament de Vidal Quadras no era cap símptoma de centrisme. «El PP és el que és i de tant voler oferir una imatge de centre en ocasions llenega», afirmà Esteve.

Quan li preguntaren sobre la dimissió de Gabriel Cañellas, digué que més que respondre a una moderació dels plantejaments conservador era una conseqüència de la divisió interna del PP-Balears. Esteve es negá en tot moment a comparar el carisma de Cañellas amb el de Jordi Pujol, «una comparació tremendament antipàtica» per ell.

Clar que l'altra pregunta obligada era com es compatibilitzava la conferència d'UM amb la candidatura conjunta de Convergència i el PSM a les eleccions europees. El polític català digué que ells «apostaven» pel PSM sense cap dubte. Segons Esteve, la participació en l'acte d'Unió Mallorquina es produïa després d'haver consultat amb els seus aliats mallorquins. Esteve interpretava la col·laboració com un símptoma de de bon enteniment entre els partits de Sampol i de Munar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris