nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

L'Ajuntament fa una passa per expropiar sòl de propietat militar

El camp d'Esports i el polvorí de sa Figuera, els objectius

El batle Joan Arbona ha anunciat l'inici d'un expedient per dur a terme l'expropiació dels terrenys del camp d'esports Infante Lois i del polvorí de sa Figuera, actualment propietat de la Gerència d'Infraestructures del Ministeri de Defensa.

Segons Arbona, aquesta és la passa més ràpida perquè ambdues instal·lacions, avui sense cap utilitat, puguin passar a ser d'ús públic i ja existeix un acord amb la Gerència per fer-ho d'aquesta manera.

La intenció és que aquestes dues instal·lacions passin a tenir la utilitat que preveu el PGOU, és a dir, per a l'Infante Lois equipaments esportius i pel polvorí de sa Figuera una zona verda, on es podran proposar idees del que es consideri que s'hi pot fer. Evidentment s'haurà de tenir en compte la possibilitat que aquests terrenys reverteixin en els antics propietaris tot i que es podria arribar a un acord en forma d'indemnitzacions per quantitats que es troben en estudi.

Segons el batle, Joan Arbona, amb l'inici d'aquest expedient, que segurament tardarà bastants de mesos a ser resolt, el que es persegueix és garantir l'aplicació del PGOU en aquestes instal·lacions i que passin a propietat municipal en el més curt període de temps possible.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris