nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
19°

Azkar invertirà enguany més de 10.000 milions a Mallorca

La companyia de transports gestionà 209.000 expedicions al llarg de 1998

La companyia de transport i distribució de paqueteria industrial Azkar invertirà d'aquí a l'any 2000 un total de 10.200 milions de pessetes a Mallorca. Aquests doblers s'utilitzaran per a la construcció de noves instal·lacions, renovació de la flota de camions i furgons i desenvolupament de sistemes d'informàtica i de comunicació.

La darrera adquisició de l'empresa ha estat un solar de 9.987 metres quadrats a la zona del Coll d'en Rabassa que serà destinat a la construcció de noves instal·lacions. Aquest projecte preveu la posada en marxa de sistemes avançats de classificació i de control de mercaderies. Tindrà una superfície edificada de 5.000 metres quadrats, en la qual hi haurà 18 estacions d'atracament per a vehicles de distribució i, a més, estarà connectat a la xarxa informàtica d'Azkar.

L'any passat Azkar gestionà un total de 208.966 expedicions a Palma, fet que suposa un increment del 17 per cent més que l'any anterior. Actualment l'empresa compta amb una plantilla de 30 treballadors a la ciutat i disposa d'un centre de magatzem i de distribució física per a indústries d'alimentació i beguda a l'illa de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris