muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Correus deixa cada dia sense servei sis barriades, denuncia l'UGT

Els treballadors del sector pretenen que es modifiqui la Llei postal

Els ciutadans de Palma pateixen diàriament «la precarietat del servei de Correus», segons denuncià ahir el sindicat UGT. I és que gairebé sis barris de la ciutat queden, alternativament i cada dia, sense cobrir pels funcionaris postals, «a banda dels retards amb què arriben les trameses a la Part Forana i l'empitjorament progressiu de la qualitat d'aquest servei públic», manifestà el secretari federal del sector de Correus de l'FSP-UGT, José Sayagués.

Sayagués aprofità l'estada a Palma per presentar la Iniciativa Popular Legislativa que promourà la plataforma sindical unitària del sector de Correus amb l'objectiu de modificar l'actual Llei postal. «Volem un servei postal públic i eficaç a tot el territori espanyol, el Ministeri no ens va deixar aportar res a la normativa i ara mirarem d'aconseguir 500.000 signatures que permetin discutir una possible relectura de la llei», comentà el dirigent sindicalista.

A més, Sayagués recordà que el mateix Ministeri ha reconegut implícitament les seves errades, ja que després de només sis mesos de vida de la LP acaba d'introduir 12 esmenes al text original. «La nova llei només ha duit més confusió. No ha ordenat el sector ni tampoc no hi ha aportat transparència. A més, no es beneficia les empreses que compleixen tota la normativa i aquestes es veuen sumides en una voràgine de competència ferotge», afirmà Sayagués amb rotunditat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris