algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Jardiners, auxiliars forestals i margers tradicionals faran pràctiques a Bellver

Fageda inaugurà l'Escola-Taller Mirador, que formarà 25 alumnes durant dos anys

La ciutat de Palma tindrà nous professionals en jardineria, margers i auxiliars forestals gràcies a l'Escola-Taller Mirador que l'àrea de Manteniment de Cort ha posat en marxa. La Corporació local va presentar ahir aquest projecte de formació destinat a joves d'entre 16 i 25 anys d'edat, desitjosos d'aprendre un ofici.

El batle de Palma, Joan Fageda, va ser l'encarregat d'inaugurar aquest taller al parc de Bellver, devora la Policia Muntada, juntament amb el regidor de Manteniment, José María Rodríguez, i el de Treball i Funció Pública, José Manuel Sierra.

«Aquesta iniciativa formarà el jovent alhora que ajuda a mantenir i recuperar el nostre patrimoni cultural», expressà satisfactòriament Fageda. I és que segons informaren els responsables, els objectius fonamentals d'aquest programa, són «la integració social i professional dels joves, la formació d'especialistes i la rehabilitació i conservació del patrimoni».

Precisament, l'Escola Taller Mirador inicià les seves activitats el 29 de desembre de l'any passat com a conseqüència dels bons resultats d'una experiència similar anomenada Parc de Bellver, que com aquesta realitzava treballs de reforestació, neteja, manteniment i restauració de construccions en el bosc de Bellver.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris