algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

L'STEI convida els professors de les Illes a fer propostes de mobilització

Així volen pressionar Educació perquè «encetin tot d'una les negociacions»

Durant aquest mes de febrer s'han celebrat tota una sèrie de reunions, fixades en un calendari de negociacions consensuat, entre els representants sindicals del sector educatiu i els responsables de la Conselleria d'Educació. Uns encontres de treball en què, en principi, s'havien de negociar els punts fonamentals de la gestió educativa, però que han resultat ser trobades informatives, segons els sindicats, que denuncien la poca disposició negociadora del Govern.

Segons l'STEI, sindicat majoritari de l'Ensenyament a les Illes, la Conselleria no ha fet cap proposta concreta sobre temes fonamentals. Davant d'això, el sindicat convida els seus afiliats i al sector educatiu en general a mobilitzar-se per exigir una actitud negociadora per part del Govern, que garanteixi una gestió més consensuada i beneficiosa per als treballadors.

Per iniciar aquestes actuacions, que encara no tenen cap data fixada, el sindicat STEI està demanant als claustres de tots els centres docents i al professorat de les Illes en general, que facin propostes d'acció i mobilització, per tal de dirigir aquestes protestes actives cap als aspectes que més preocupen cada sector. Així, en funció dels suggeriments dels professionals del sector, l'STEI dissenyarà un programa i un calendari concret d'actuacions reivindicatives.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris