algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El PP deixa partir Cañellas amb un reconeixement del seu paper històric

Matas assegura que mai no ha volgut incidir en les decisions del seu antecessor

«Es tracta d'una decisió de caràcter personal que ja coneixia de feia temps», aquesta fou la primera declaració que el president del Govern balear, Jaume Matas, féu quan li demanaren sobre la dimissió de Gabriel Cañellas. Matas, que presideix també el grup parlamentari del Partit Popular, volgué reconèixer la transcendència històrica del personatge, «molt important per a les Illes Balears i per al Partit Popular».

El successor de Gabriel Cañellas al Consolat de Mar no volgué valorar les raons que l'havien conduït a dimitir, tot i que manifestà que, en qualsevol cas, les respectava. Matas negà en tot moment haver intentat incidir en la partida de Cañellas i no volgué tampoc afirmar que la fuita de l'àntic líder pogués beneficiar el Partit Popular amb vista a les pròximes eleccions.

El president del PP-Balears, Joan Verger, explicà que hi havia hagut divergències polítiques entre Cañellas i l'orientació que segueix actualment el partit. Verger, que es confessà sorprès per la dimissió de Gabriel Cañellas, féu una apel·lació als sacrificis que tohom havia de fer per mantenir la unitat del PP-Balears. Segons el president del PP-Balears, Gabriel Cañellas conservarà el seu càrrec en l'executiva del partit.

Jaume Font, president del PP-Mallorca, declarà a Diari de Balears que li hauria agradat que Cañellas acabàs la legislatura com a diputat al Parlament balear. Sense negar la transcendència de la partida de l'expresident de l'Executiu, Font digué que l'únic que passava era que un diputat se n'havia anat i que la situació no passava d'aquí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris