algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

300 veïns s'associen contra l'ORA

Un grup de 300 veïns de Felanitx afectats per l'aplicació de l'ordenança reguladora d'aparcaments (ORA) es reuneixen avui per constituir-se en associació.

Entre les seves principals reivindicacions es troba la d'exigir a l'Ajuntament que posi en marxa una targeta especial per als residents a la zona blava. Aquesta targeta permetria gaudir d'uns descomptes especials i no haurien de bestreure un tiquet cada vegada que han d'estacionar el seu vehicle.

Segons explicà ahir un dels afectats, Pedro Vera, «ens passa que deixam el cotxe només dos minuts per descarregar la compra del supermercat i quan ens giram ja tenim la multa posada», explicà.

Un altre problema que ha detectat aquest col·lectiu és l'embús de vehicles que pateixen els carrers adjacents als regulats per l'ORA. «Els carrers de la zona blava estan deserts de cotxes mentre que pels del costat no es pot transitar», explicà Vera.

El batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE), posà de manifest la seva disposició a escoltar aquest col·lectiu de veïns i a intentar solucionar tots els problemes que se'ls plantegen.

Riera afirmà que «no hem pogut trobar una altra opció que implantar l'ordenança per evitar els problemes de trànsit en el centre del poble. D'aquesta manera permetem que hi hagi una rotació de vehicles estacionats. Allò que passa és que tothom vol tenir el cotxe ben davant ca seva i la gent s'ha d'acostumar a anar un poc a peu». El col·lectiu preveu entrevistar-se amb Riera aquesta setmana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris