algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

La comissió per seguir l'acord sobre la TV catalana encara no s'ha creat

La Generalitat de Catalunya espera la proposta del Govern balear

Més d'un mes després que Jaume Matas i Jordi Pujol signassin un «protocol d'intencions» per a la recepció de la televisió catalana encara no s'ha constituït la comissió mixta que s'ha d'encarregar del seguiment de tot allò que s'hi establia.

El Govern balear encara no ha designat els quatre membres de la comissió que li corresponien i fonts de la Generalitat de Catalunya indicaren a Diari de Balears que, segons el que s'estipula a la trobada de Menorca, correspon al nostre Executiu la iniciativa de fer la proposta de composició, terminis i objectius de l'esmentada comissió mixta.

Respecte dels altres punts del protocol d'intencions, la situació continua més o manco igual que abans de la signatura. Pocs dies després el Govern balear va anunciar que no estava interessat en la possibilitat d'efectuar desconnexions. Diari de Balears ha pogut saber que aquest punt s'introduí en l'acord a petició de la part catalana.

Els contactes amb Voltor, entitat propietària dels repetidors que fins ara permeten la recepció dels canals catalans, continuen també en la mateixa situació, tot i que ara, a partir de la signatura del protocol, l'acord es considera prioritari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris