algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Més de vint estudiants de l'Arenal, atesos a causa de la processionària

L'alumnat de l'IES vol fer vaga si no eradiquen els cucs dels pins

Més d'una vintena d'estudiants de l'Institut d'Ensenyament Secundari de Llucmajor, en la seva secció de l'Arenal, varen haver de ser atesos ahir a l'ambulatori de l'Arenal afectats d'erupcions urticariformes, segons l'informe mèdic, provocat pel contacte de la processionària, que és com es coneixen els cucs dels pins.

Aquestes erupcions no són de caràcter greu, segons fonts de la Gerència de Primària de l'Insalud, però sí que molt molestes, ja que provoquen una intensa picor. Aquest era, precisament, el símptoma, en major o menor grau, que presentaven tots els alumnes que hagueren d'acudir al centre.

Aquesta circumstància es produí a causa d'una plaga de processionària que ha envaït els pins que hi ha al pati del centre. Davant aquesta situació, alguns joves varen manifestar ahir la seva indignació i, fins i tot, els representants escolars amenaçaren de fer una vaga fins que no s'eradiquin els cucs dels pins del centre.

La qüestió és que, segons alguns pares, fa poc més d'un mes que uns funcionaris varen procedir a la neteja dels pins, presumptament per evitar la presència d'aquests cucs, que ara han comparegut de forma massiva.

Des de la Gerència de l'Insalud volen transmetre un missatge de tranquil·litat als pares i a l'alumnat, ja que asseguren que no es tracta de cap problema patològic greu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris