muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
18°

Rebuig unànime dels usuaris a retirar les barques del mollet de s'Estanyol

L'Associació té el suport de tots els partits amb representació parlamentària llevat del PP

Els usuaris del mollet de s'Estanyol de Llucmajor han rebutjat de manera unànime retirar les embarcacions de l'escar, malgrat que el Govern balear n'hagi decretat el tancament. Així ho ha confirmat el president del l'Associació, Francesc Borràs, després que a l'assemblea de dissabte vespre es decidís continuar amb les barques amarrades al Mollet.

Actualment hi ha unes 40 embarcacions, de les quals més de dotze estan a l'aigua i la resta, a l'esplanada de l'escar on es fan netes i preparen amb vistes a poder-les utilitzar quan faci més bon temps.

A la reunió assistiren, a més dels usuaris, el vicepresident del Consell de Mallorca, Pere Sampol; els regidors Antoni Llompart i Maria Lluïssa Mascaró en representació del PSM; Antoni Garcies pel PSOE i Manuel Luna per UM, entre d'altres.

El president de l'Associació d'Usuaris del Mollet, Francesc Borràs, ha explicat que «l'assemblea va comptar amb una gran participació. D'una banda, hi estàvem representats tots els que utilitzam l'escar. A més, tenim el suport dels portaveus dels distints partits polítics, excepte el del Partit Popular, i el dels veïns de la zona de s'Estanyol».

Borràs reconeix que tots els assistents són conscients que el Govern balear podria intentar utilitzar alguna mesura de força perquè desallotgin el Mollet, però afirma que «no creim que en faltar tres mesos i mig per a les eleccions es produeixi cap acció contra els usuaris i les nostres embarcacions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris