nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

La urbanització de 3.000 noves places a es Caülls ja té el vistiplau municipal

El PSM denuncia la total manca de voluntat política per aturar el creixement urbanístic del municipi

L'Ajuntament de Marratxí ha donat el vistiplau definitiu al projecte d'urbanització de la segona fase des Caülls que afectarà quasi mig milió de metres quadrats i tindrà una capacitat de població resident propera als 3.000 habitants.

Els vots favorables de l'equip de govern (PSOE-IDMA) i del Partit Popular varen possibilitar que, al darrer ple, s'aprovàs en un punt portat per via d'urgència, el pla parcial de la zona que havia estat rebutjat inicialment pel Consell Insular per haver-hi detectat una sèrie de deficiències que ara ja s'havien corregit, segons els tècnics. Només el PSM hi votà en contra, mentre que EU se'n va abstenir.

Ara el projecte rectificat serà remès al Consell Insular perquè li atorgui l'aprovació definitiva.
Precisament han estat els nacionalistes els que han posat el crit al cel per aquesta nova urbanització criticant a l'equip de govern la seva manca de voluntat política a l'hora d'aturar el creixement urbanístic del municipi.

En aquesta línia el regidor Rafel Crespí va manifestar la seva seriosa preocupació pel fet que «els promotors hagin previst al projecte l'abastiment d'aigua potable del nucli a partir d'una connexió amb la xarxa municipal».

Sense fre

Si la versió del PSM és exacta, amb la urbanització des Caülls no només es perd un bon tros de l'espai rural que encara resta al municipi sinó que, per un altre costat, aquestes noves 3.000 places residencials poden perjudicar altres nuclis com Pòrtol i sa Cabaneta si es connecten a la xarxa pública de subministrament. Tant de bo, ara que s'acosten les eleccions i que ja hi ha una nova normativa urbanística al forn, surtin propostes serioses de com es vol dissenyar el futur de Marratxí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris