algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El Govern subvencionarà amb més de 660 milions entitats de discapacitats

La Presidència signà un conveni amb la Unió de Centres d'Assistència

El Govern Balear ha decidit fer un pas endavant per ajudar tots aquells col·lectius amb discapacitats psíquiques, físiques i sensorials, i finançarà amb 664 milions de pessetes les distintes activitats d'atenció a persones amb aquestes minusvalideses. L'aportació econòmica es va materialitzar ahir mitjançant la firma d'un conveni de col·laboració entre la consellera de Presidència del Govern balear, Rosa Estaràs, i el president de la Unió d'Associacions i Centres d'Assistència a Minusvàlids de Balears (UNAC), Jesús Luna. La direcció General d'Acció Social de la Conselleria de Presidència finança la UNAC a través d'aquest tipus de conveni des de l'any 1989, tot donant suport a més de deu associacions.

El Conveni de Col·laboració signat enguany representa un increment de més de 70 milions de pessetes respecte a l'any passat, és a dir, deu per cent de la inversió.

La novetat del recent signat Conveni és que inclou un innovador sistema de finançament per mòduls. Aquest nou sistema de pagament té com a principal finalitat establir criteris més objectius. D'aquesta forma, s'aconsegueix racionalitzar el cost dels serveis i optimitzar el sistema de control del fons públic. Fonts de la conselleria asseguren que «l'objectiu és afavorir una gestió de major qualitat». Enguany, el conveni de col·laboració contempla el finançament del Govern, a un total de 13 entitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris