algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

La Funerària Municipal ampliarà els cementeris de Sant Jordi i Son Valentí

L'Empresa Funerària Municipal va presentar ahir els plecs de clàusules que han de regir el concurs, per a la redacció i adjudicació de les obres d'ampliació dels cementeris municipals de Sant Jordi i Son Valentí, per un valor total de 1.053 milions de pessetes. L'aprovació d'ambdós plecs de condicions tindrà lloc en el proper Consell d'Administració de l'Empresa el dia 22.

A banda, el president de l'EFM de Palma, Joan Bauzà, anuncià l'acord assolit entre els ajuntaments de Palma i Marratxí amb l'EFM, per regular la situació i gestió del Tanatori II, de les instal·lacions de Bon Sosec, a Marratxí.

Pel que fa a la redacció dels dos projectes que possibilitaran la construcció de noves unitats d'enterrament en els solars d'ampliació de Son Valentí (a son Tril·lo) i de Sant Jordi, Bauzà explicà que amb les obres previstes, s'arribarien a sumar 1.800 nínxols individuals i 400 sepultures de quatre nínxols i ossera en el cementeri de Son Valentí. A Sant Jordi es construiran 116 sepultures de quatre nínxols i ossera juntament amb 52 criptes de vuit nínxols, quatre capilles i un templet.

Bauzà explicà que mentre a Sant Jordi s'invertiran 323.013.600 pessetes, el pressupost de l'ampliació de Son Valentí puja a 730.800.000 pessetes. Aquestes xifres seran aportades, segons Bauzà, «mitjançant el sistema d'autofinançament, sense incórrer en cap altre tipus de despesa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris